Like every other website on the planet, SmallNetBuilder uses cookies. Our cookies track login status, but we only allow admins to log in anyway, so those don't apply to you. Any other cookies you pick up during your visit come from advertisers, which we don't control.
If you continue to use the site, you agree to tolerate our use of cookies. Thank you!

Router Charts

Click for Router Charts

Router Ranker

Click for Router Ranker

NAS Charts

Click for NAS Charts

NAS Ranker

Click for NAS Ranker

More Tools

Click for More Tools

Other News

It was a tough first day yesterday due to an ill-timed DDOS attack. But our redesigned SmallNetBuilder is finally here!

The new site has a responsive layout that should adapt much better to screens of any size. We've also streamlined navigation with clear, direct links to our most popular Charts and Rankers and integration of the Router Chooser. All the other Charts, Rankers and Finders can be found in Under the Tools Menu and the More Tools button.

The less active Multimedia & VoIP, Security and Cloud menus have been moved under the Other menu.

We have dropped the User Review feature due to low use and spam. Most people use the Forums to comment on products anyway.

We hope you like the new design. But if you don't, or find problems, just drop us a line! Thanks.

More Stuff

Wi-Fi System Tools
Check out our Wi-Fi System Charts, Ranker and Finder!

Support Us!

If you like what we do and want to thank us, just buy something on Amazon. We'll get a small commission on anything you buy. Thanks!

Over In The Forums

Hi, I recently bought an Asus RT-AC1900P router with version 3.0.0.4.385_10000 in it and now I want to install Merlin Firmware.When clicking the "uplo...
Well how do I setup QOS when I am using browser extension SSL VPN on port 7070? Currently it shows untracked so QOS does nothing for my browser as it ...
Folks, mostly new to the forums here. I've been reading more and more and setting up my recently purchase RT-AX88U with the likes of Skynet/Diverson/A...
I get no errors it looked like it updated fine but when I logged back on it still says I need to update to 384.14_2. Any ideas?
My AC86U is currently running around 100%. The actually core use switches around but the total stays around 100-102%. I saw this happen once before an...

Don't Miss These

  • 1
  • 2
  • 3